TEAM CLASH DISCS EESTI 2K23 X VIDER, SOASEPP!

TEAM CLASH DISCS EESTI 2K23 X VIDER, SOASEPP!

Kui mõni aeg tagasi hõikasime välja uhiuue tiimi Eesti discgolfimaastikul Clash Discs Eesti näol, siis üsna kohe pärast seda tuli teade, et tiimis on veel paar vaba kohta. Uute tiimiliikmete valimisel lähenesid senised liikmed hoopis teisiti - kõikidel huvilistel oli võimalus saata endast video, miks just Sina ja miks Clash Discs. Rõõm on tutvustada Teile Team Clash Eesti kahte uut liiget Birgit Vider ja Maarja Soasepp!

Küsisime värsketelt tiimiliikmetelt, et miks ikkagi Clash Discs?

Birgit Vider: "Clash Discs äratas tegelikult huvi juba siis, kui polnud veel nende ketastele kätt külgegi saanud, nad on juba ketaste nimede poolest välja tulnud väga ägeda kontseptsiooniga. Esimest korda sain ma proovida Clashi käesoleva aasta septembris ja ma olin kohe müüdud ilma ketta lendugi teadmata. See plastik oli see, mis minu jaoks need kettad esile tõi. Ma olen alati bag-inud neid kettaid, mis on gripimad ja Clash istubki selle tõttu nii hästi kätte, lisaks veel omapärased pehmed ja ümarad ääred - super mõnus! Seega minu esimene Clash oligi Soda, mis pärast esimesi prooviviskeid ka kohe kotti läks!
Kuna ma tahtsin kohe peale ketaste käes katsetamist soetada omale kotti veel mitmeid Clashi disce, siis ma kindlasti plaanin katsetada läbi kogu Clashi valiku ning usun, et kõik kettad saavad mu kotis Clashi näol asenduse!"

Maarja Soasepp: "Clashi kettaid ma enne kandideerimist visanud polnud, aga tegin natuke uurimistööd ja tänu väga positiivsele tagasisidele otsustasin proovida. Sümpatiseerib see, et Clash eristub nii oma kettanimede kui ka turundamisega teistest kettatootjatest ja on näha, et võidab sellega kiirelt discgolfarite südameid.
Numbrite poolest tundub, et Clashi ketastele lisaks midagi kotti vaja polegi, aga eks täpsem kotisisu selgub off-seasoni käigus. Tiim on vägev ja ootan põnevusega uut hooaega!"


Discgolf.ee soovib Teile omalt poolt pikki kettalende ja ikka soosivat taganttuult!