Team Clash Discs Eesti ehk Enden, Rogov x Kimmel, kas Sina oled järgmine?

Team Clash Discs Eesti ehk Enden, Rogov x Kimmel, kas Sina oled järgmine?

Team Clash Discs Eesti. Kolm musketäri - Anthony Enden, Riho Rogov ja Raimo Kimmel. Kas Sina oled järgmine? Saada Raimo Kimmelile 1-2 minutiline video (e-mail: raimo.kimmel@gmail.com), miks just sina peaksid kuuluma 2023. hooajal Team Clash Discs Eesti nimekirja. Meil on tiimis veel kaks vaba kohta.

Vaata Pane ketas topsi Youtube-i LIVE-i:

 
Riho Rogov #74626 (loe: Koit Raudsepa häälega)

Miks just Clash Discs?

Kuna kõik vähegi adekvaatsed mängijad saavad aru, milline on Rogovite dünastia hierarhia ja kes on päriselt antud suguvõsas discgolfi esinumber ja kõikide 100m otse lendavate ketaste isa ehk siis mina, mõistavad et elus tuleb teha vahel kannapöördeid. Tahtsin lisada elule vürtsi, et Ralfil tekiks ka võimalus mind võita. Kahjuks muutus tõestas, et võimalused Ralfil mind võita on olematud.

Clash Discs visioon ja tulevik Eesti maastikul?

Kui esimese hooga tundus popkornide plaksutamine pigem mõnus vaheldus, siis reaalsus on hoopis teine. Usun, et meil on vägev tiim, väga kvaliteetsed kettad ja võimalused tulla ning mängida viisakat miinust. Pakun, et Clashi mehed on 2023. hooajal underdogid, kes võivad nii mõnegi üllatuse korda saata. El Capitan Kimmeli juhtimisel võib kõike juhtuda. Mõnus oleks sammuda ajast ette ja näha, milline on tegelik seis näiteks järgmise aasta sügisel. Arvan, et pigem hakkab juhtuma!

Mis üllatas Sind Clash Discsi proovides kõige enam?

Kvaliteet, grip ja väga ümarad ääred. See plastik on lihtsalt fantastiline ning need kettad lendavad väga hästi. Tavaline turundusjutt, aga nii on. Kvaliteetne kraam. Popkorn plaksub mõnusalt, magustoiduks väike Mango ning kui asi täitsa lappama läheb, siis Soda teele ja probleemid lahenevad iseenesest. Ühe õige mojito juurde käib ikkagi ka piparmünt. Lihtne.

Ketas, mida peaksid kõik proovima?

Mida rohkem, seda uhkem. Ma arvan, et praegu on veel vara öelda. Lemmikuid on mitmeid ja poliitiliselt korrektne olles, ma ühte kindlat nime hetkel kohe välja ei tooks. Jüri Ratas on selle vastuse üle kindlasti õnnelik, aga proovige Clashi ja näeme rajal. Ja alati võib tulla ning küsida mõnda Clashi moldi, plaan on mängida ainult Clash Discs-idest koosneva kotiga kuigi meil on lubatud ka mixed bag. Märksõna: Cookie, moooooneyyy!

Anthony Enden #89313

Miks just Clash Discs?

Clash on "up-and-coming" uus bränd Soomest - riigist, mis on mulle ju niigi ülimalt südamelähedane - ja kui tehakse pakkumine olla sellise uue turule trügiva brändi esindaja ja tiimi liige, siis ei ole ju üllatus, et ma selle ilma murdosasekunditki mõtlemata vastu võtsin!

Alates 2017. algusest olen ma mänginud ainult Trilogy toodanguga (v.a. sellel hooajal lisandunud Berg), aga praegu tundus ka olevat täitsa sobilik aeg teha väikene restart, võtta vastu ports täiesti uut ja tundmatut plastikut ning ehk neid tundma õppides jõuan ka oma mänguga mingite uute oskuste ning trikkideni.

Clash Discs visioon ja tulevik Eesti maastikul?

Clashi kettad on saanud väga funky'd nimed - maitseained, puuviljad, maiustused ja kes teab, milliste nimedega iga järgmise mudeli välja laskmisel üllatatakse. Clash tuleb turunduslikult peale korraliku hoo ja visiooniga, sest kuidas muidu sa praeguses ketaste turuseisus jala ukse vahele saaksidki - see uks tuleb pauguga lahti lüüa, jopehõlmad seljataha visata ning enesekindlalt vanade olijate keskele jalutada!

Hetkel saab Clashi esindus Eesti maastikul olema tagasihoidlik - püüame teed rajada, head turundust ja teavitustööd teha ning loodetavasti saab Clash Discs Eesti tulevik olema midagi sarnast Team64 olemusele, kus igal aastal saavad säravad nimed oma võimaluse end tõestada tiimiliikmena ja murda tiimi kuulumisega kaasnevate hüvede abil end suurele välisareenile!

Mis üllatas Sind Clash Discsi proovides kõige enam?

Nende ketaste "feel" käes ehk see töötlus on täiesti ulme tasemele viidud. Kettad on käes nii mugavad ja mõnusad, vaevu on tunda teravaid ääri või mingeid masinast tulnud toote tunnuseid. Lõppviimistlus on neil "top notch"! Lisaks on need kettad juba praegu väga ilusad - ketaste värvid ning stampide kujundus on väga soliidses sümbioosis ning usun, et tulevik saab olema veelgi värvikam!

Ketas, mida peaksid kõik proovima?

Wild Honey pidi maailma lõppu lendama ja õigesti visates on Berry 100meetrit otse lendav ketas!"

Raimo Kimmel #51683

Miks just Clash Discs?

Vaatasin huvi pärast Messenger’i ajalugu ja 13.09 oli see kuupäev, kui Silveriga sai arutatud et tuleb uus tiim Clash Discs ja tal vaja sinna mängijaid, et kas mul on keegi silma jäänud. Edasine oli natukene nagu kultusfilm „Suvi“ see episood, kus Raja Teele ennast Joosep Tootsile naiseks pakub. „Esiteks pakuksin ma sulle iseennast!“. No ja nii see läkski. Ega ma sellel hetkel nendest ketastest midagi teadnudki. Ja väikest säbinat on elus ikka aeg-ajalt vaja. Nii siis see asi läkski.

Clash Discs visioon ja tulevik Eesti maastikul?

Visioon tundub olevat, et kettad peavad olema lihtsad, atraktiivsed ning hästi meelde jääma. Egas muidu ei ole ketastel sellise nimed. Maitsemeel on see, mis meie mälupildis püsib ja sellele pisiasjale on Clash Discs tootjana pihta saanud üsna hästi.

Tulevik Eesti maastikul ma loodan saab olema roosiline. Kettad on väga kvaliteetsed, mõnusa gripiga ja mugavad. Eks need lennunumbrid natukene kõiguvad siia-sinna aga kellel seda ei ole juhtunud. Igaljuhul kui esimest korda need kettad kätte võtsin siis tundsin kohe, et nendega saab hästi mängida küll. Püüame tiimina igati kaasa aidata, et mängijad saaksid Clash Discs ketastega võimalikult palju tutvuda

Mis üllatas sind Clash Discsi proovides kõige enam?

Olen kunagi varem (2016) teinud läbi brändivahetuse kadalipu ja ütleme nii, et tol korral oli see minu jaoks üsna valulik. Terve aasta läks selleks, et õppida uusi kettaid ja nende omadusi tundma. Nüüd, olles teinud mõned testringid Clash Discs ketastega võin öelda, et mixed bag’i ei ole vaja. Igale minu varasemalt kotis kasutuses olnud põhikettale on asendus olemas. Eks õppimisprotsess võtab natukene kindlasti aega aga esmamulje oli super.

Ketas, mida peaksid kõik proovima?

Kui sa oled Saint Pro fänn siis Soda on kindlasti midagi sinule!"



Clash Discs: uus tegija teistsuguse mõtlemisega

Ilmselt on paljudele Disc Golf Networki sisu ja ülekannete tarbijatele tuttavad reklaamid, kus elektroonilise muusika taustal on näha inimesi aegluubis kettaid loopimas. Seda värskendavam võib nende kõrval olla näha reklaami, kus on elektrooniliste rütmide asemel kuulda keel- ja puupuhkpille (mis oma olemuselt võiksid hoopis mõnest Harry Potteri soundtrackist tuttavad olla) ning kus päkapikutaoline mees keedab katlas midagi salapärast. Loe edasi Discgolf.ee blogist

Vaata Clash Discs valikut Discgolf.ee e-poes