Team64 Baltic 2k22 - Alliksoo, Kurn, Ruudna, Allsalu, Liivamägi, Narits, Villmann, Metsamaa, Rogov ja Kõur

Team64 Baltic 2k22 - Alliksoo, Kurn, Ruudna, Allsalu, Liivamägi, Narits, Villmann, Metsamaa, Rogov ja Kõur

Team64 Baltic 2022 nimekiri on kinnitatud. Tiimi kuuluvad Erki Alliksoo, Hannes Kurn, Henar Ruudna, Kaidi Allsalu, Maria Liivamägi, Marko Narits, Mauri Villmann, Rasmus Metsamaa, Riho Rogov ja Roland Kõur.

Erki Alliksoo #100345 I PDGA reiting 966

Team64 Baltic tiimis jätkab 2022 hooajal Vastseliina kahur Erki Alliksoo. Erki eesmärgiks algaval hooajal on pakkuda stabiilset mängu ja hoiduda vigastustest ning võtta maksimum. Erki uus lemmik discgolfikotis on Royal Trust, aga fore-pillidest ei puudu ka Harp ja Justice.

 Foto: Joosep Martinson

Hannes Kurn #130745 I PDGA reiting 972

Uueks mängijaks tiimi ridades on Hannes "tõmban kõik Defenderid sirgeks" Kurn. Algav hooaeg on Hannese jaoks esimene, mille saab ta ka täies mahus kaasa teha. Hannes on selle hooaja "must hobune", kes võib igal võistlusel poodiumikohtade osas kaarte segada. Tema go-to kettaks on Fuzion Verdict ja kui küsida, et mis on olnud pikim drive, siis vastus on, et “ei leidnud üles..”.

 Foto: Aivars Vilks 

Henar Ruudna #93817 I PDGA reiting 981

Trilogy ketastega jätkab mängimist ka Henar Ruudna. Henar on võtnud eesmärgiks mängida sellel aastal mitmeid PDGA võistluseid, sealjuures fun-ida ning mis peamine, visata rohkem kui 106m! Kõige enam ootab Henar algaval hooajal Estonian Open-it. Kettad, mida mees kõige rohkem usaldab on Fortress, Anvil ja Judge.

 Foto: Joosep Martinson 

Kaidi Allsalu #84279 I PDGA reiting 916

Team64 Baltic ridades on tagasi alati töökas ja sihikindel Eesti tippmängija Kaidi Allsalu. Kaidil on ette näidata eelmise hooaja EMV 3. koht ning algavaks hooajaks on tööd tehtud eelkõige vaimse poolega - fookus ning usaldus enda ja oma valikute osas. Kaidi kotist leiab Gold-X Pure, mis kõige rohkem lennutunde saab kodurajal Keilas.

 Foto: Kaidi Allsalu Instagram 

Maria Liivamägi #107297 I PDGA reiting 876

Naismängijatest asub Team64 Baltic tiimi täiendama Maria Liivamägi. Maria 2022 hooaja eesmärgiks on saada mängukogemust võimalikult palju just välisvõistlustelt, sellegipoolest ei puudu plaanist ka erinevad Eestis toimuvad võistlused. Kõige enam on hooaja ettevalmistus seotud putitrennidega, aga ka mental pool on töös. Uueks põhirelvaks on Marial Harp ja kuldaväärt Suspect.

 Foto: Margit Kurvits 

Marko Narits #63170 I PDGA reiting 967

Team64 Baltic on alates sellest aastast esindatud ka MP40 divisjonis, kuhu suundus meie pikaaegne liige Marko Narits aka Dr. Macana. Lisaks Macanale on Markol kotis alati Opto-G Gobi, millega kavatseb ta sellel aastal Vormsi Openi võidu kivisse raiuda. Kui küsida, et kuidas oled ennast algavaks hooajaks ette valmistanud, siis ütleb Marko, et lennujooned on Excelis ammu paika pandud, nüüd tuleb rajal lihtsalt sama teha. 

 Foto: Aivars Vilks 

Mauri Villmann #107197 I PDGA reiting 995

EMV 2021 2. koha koju toonud Mauri Villmann jätkab mängimist Trilogy ketastega. Mauri võtab sellel hooajal eesmärgiks anda endast parim, mängida oma mängu ja viia PDGA reiting üle 1000! Et antud reiting saavutada on Mauri korralikult rajal trenni teinud ja jõusaalis pumbanud. Kõige enam ootab Mauri algaval hooajal välisvõistlusi, kuhu võtab kaasa Harp’i ja Justice.

 Foto: Joosep Martinson 

Rasmus Metsamaa #92779 I PDGA reiting 989

Trilogy ketastega jätkab 2022. aastal ka Rasmus Metsamaa, kes on selleks hooajaks lükanud lauda kõrged panused - trenni on tehtud hoolega. Kui küsida Rasmuselt, et mis on tema algava hooaja eesmärgid, siis kindel vastus on “Võita!”. Kõige enam ootab Rasmus sellel hooajal Tyynit ja European Openit. Ketas, mis Disc Golf Factory bossi võiduni viib on Bt Hybrid Anvil.

 Foto: Joosep Martinson 

Riho Rogov #74626 I PDGA reiting 957

Otse Paidest, Eestimaa südamest on liitunud meiega Riho Rogov, kes on sellel hooajal võistlemas ka USA-s. Kõige rohkem ootabki Riho USA Dynamic Discs Open-it ja Music City Open-it. Ketas, milleta Riho rajale ei lähe on Slammer - 100m tikksirgelt pole probleemi #lihtnemäng.

 Foto: Joosep Martinson 

Roland Kõur #108695 I PDGA reiting 970

Rõõm on teatada, et Team64 Baltic ridadesse on astunud Roland Kõur. Roland tunneb ennast väga koduselt Vooremäe ja Tartu Tähtvere Dendropargi radadel. Sellel aastal on noor kahur võtnud eesmärgiks mängida võimalikult palju välisvõistlusi ja saada uusi kogemusi. Kõige enam ootab Roland aga Latitude64 Festivali ja Alutaguse Open-it. Lisaks Gold Ballista Pro-le on õnnestunud Rolandil oma kotti pista ka Opto-G Gobi, milleta teda rajal pigem ei näe. Küsimusele, et keda mängijatest imetled ta kõige enam, vastab Roland ausalt ja konkreetselt “Iseennast ja enda arengut!”.

Foto: Margit Kurvits