TASUTA DPD TRANSPORT IGALE TELLIMUSELE

Vanalinnas kajas kettide kõlin – vaata ka kokkuvõtvat videot

Vanalinnas kajas kettide kõlin – vaata ka kokkuvõtvat videot

Üle 280 mängija kogunesid Tallinna vanalinna ja selle ümbrusse, et nautida üht tõeliselt mõnusat discgolfi võistlust. 81 korviga võistlusrada kulges läbi Shnelli ja Tornide pargi, Rannamäe, Linnahalli ümbruse, Kanuti aia, Rotermanni kvartali, Tammsaare pargi ning ka Harju, Hirve ja Lindamäe "mägede".

Naiste klassis krooniti võitjaks Maarja Soasepp tulemusega -36. Talle järgnes Kaidi Allsalu -30 ning Eve Maido ja Marie Kielas, mõlemad tulemusega -24. Meeste klassis oli võidukas Rasmus Metsamaa tulemusega -70, tihedalt kannul Roland Kõur -67 ja Björn Marrandi -64. Meeste harrastajate divisjonis tõi esikoha koju Rainer Pungar, kelle skoor oli -43, talle järgnesid Kenneth Kalaus -40 ning Kristjan Toop ja Markkus Suun, mõlemad -39.

 

Tulemusi saad vaadata Disc Golf Metrixist: https://discgolfmetrix.com/3084337

Ürituse üks peakorraldajaid, Oscar Tirman, jäi rahule: “Umbes 80 korviga formaat on väga hea. Korraldus sujus suurepäraselt, Timmo Ordjas ja tema tiim on tõelised profid. Rada oli samuti väga nauditav – ehk küll veidi vähem puttimisvõimalusi, aga see-eest ikka väga vinge!”

X-seeria peapromootor Ralf Rogov lisas: “Sügis on kohal ja aeg on siseruumidesse kolida. Mis meid ees ootamas on? Proovime järgmise nädala jooksul paika saada kogu sügis/talve ajakava. Tulemas on viis ägedat kohta – oskad arvata, kus?”

Vaata Vanalinna Openi aftermoviet